صفحه اصلی تماس با ما عناوین مطالب پروفایل قالب سبز
اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال:سر آن را ببرید مدت بیشتری تازه می‌ماند و پلاسیده نمی‌شود.

اگر می‌خواهید پوست گوجه فرنگی را بكنید: آن را در آب جوش بیندازید و سپس در آب یخ غوطه‌ور كنید. اگر قبل از این كار با نوك چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد كنید، براحتی پوست گوجه فرنگی جدا خواهد شد.

ا گر می‌خواهید گل كلم هنگام پخت سفید و درخشان شود: هنگام پخت كمی شیر به آن اضافه كنید.
با گذاشتن ساقه كرفس داخل كیسه نان: می‌توانید مدت بیشتری آن را تازه نگه دارید.
اگر می‌خواهید موز زمان بیشتری باقی بماند:باید آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.
اگر می‌خواهید مغز گردو سالم خارج شود: آن را یك شبانه‌روز در آب نمك خیس كنید و سپس بشكنید.
اگر می‌خواهید هنگام پخت طعم گوجه فرنگی حفظ شود: به اندازه نصف قاشق چایخوری شكر به آن اضافه كنید.
[ چهارشنبه ششم شهریور 1392 ] [ 21:22 ] [ mom ]

درباره وبلاگ
امکانات وب